Twoje konto

Login:
Hasło:
 
 

Ostrzałka do Noży Kuchennych Osełka Trójfazowa 3w1

Podstawowe dane

Cena za sztukę: cena po zalogowaniu
Waga: 0.185 kg
Jednostka miary: szt.
Sprzedaż na opakowania: nie
Minimalne zamówienie: 1 szt.

Opis produktu

Ostrzałka do Noży Kuchennych Osełka Trójfazowa 3w1 Ostrzałka do Noży Kuchennych Osełka Trójfazowa 3w1

Ostrzałka do noży

  • Skuteczne ostrzenie - przestań się denerwować tępymi nożami
  • Szybko i wygodnie - kilka pociągnięć, które zajmują dosłownie chwilę
  • Gumowany uchwyt - nie wyślizgnie się z rąk
  • Kompaktowy rozmiar - zmieści się do każdej szuflady

Ostre noże... w końcu

Problem tępych noży dotyka każdego. Niezależnie od tego, jak często ich używamy, w końcu się pojawi. Bądź gotów!

Nasza ostrzałka to dopracowane narzędzie do ostrzenia noży metalowych różnych rodzajów. Etapowy proces ostrzenia gwarantuje doskonałą ostrość i gładkie ostrze. Gumowe pokrycie spodu pozwala oprzec urządzenie o blat, aby zwiększyć siłę ostrzenia.

Moduł ostrzący można wyjąć z rękojeści w razie potrzeby.

Jak ostrzyć?

  1. Oprzyj ostrzałkę na blacie. Chwyć pewnie rączkę i weź nóż.
  2. Wykorzystaj ostrza oznaczone nr 1. Przeciągaj nóż do siebie, dociskając ostrze do elementu ostrzącego. Proces powinien generować drobinki metalu - opiłki. Staraj się utrzymywać równą siłę na całej długości, aż do samego czubka noża. W razie potrzeby możesz skrócić ruch, aby doostrzyć daną część noża.
  3. Gdy jest już ostry użyj kolejno elementu oznaczonego jako 2 oraz 3. Służą one wygładzeniu nierówności ostrza, aby było ono bezpieczne. Tutaj wystarczą dwa - trzy ruchy z lekki naciskiem.
  4. Jeżeli nie jesteś pewny jak wygląda ostrze opłucz je wodą. Wytrzyj starannie ściereczką i obejrzyj ostrze. Jeśli jest tępe lub nierówne, powtórz