Ostrzałka do Noży Kuchennych Osełka Trójfazowa 3w1
Podstawowe dane
Cena za sztukę:
cena po zalogowaniu
Waga: 0.185 kg
Jednostka miary: szt.
Sprzedaż na opakowania: nie
Minimalne zamówienie:
1 szt.
Opis produktu
Ostrzałka do noży
- Skuteczne ostrzenie - przestań się denerwować tępymi nożami
- Szybko i wygodnie - kilka pociągnięć, które zajmują dosłownie chwilę
- Gumowany uchwyt - nie wyślizgnie się z rąk
- Kompaktowy rozmiar - zmieści się do każdej szuflady
Ostre noże... w końcu
Problem tępych noży dotyka każdego. Niezależnie od tego, jak często ich używamy, w końcu się pojawi. Bądź gotów!
Nasza ostrzałka to dopracowane narzędzie do ostrzenia noży metalowych różnych rodzajów. Etapowy proces ostrzenia gwarantuje doskonałą ostrość i gładkie ostrze. Gumowe pokrycie spodu pozwala oprzec urządzenie o blat, aby zwiększyć siłę ostrzenia.
Moduł ostrzący można wyjąć z rękojeści w razie potrzeby.
Jak ostrzyć?
- Oprzyj ostrzałkę na blacie. Chwyć pewnie rączkę i weź nóż.
- Wykorzystaj ostrza oznaczone nr 1. Przeciągaj nóż do siebie, dociskając ostrze do elementu ostrzącego. Proces powinien generować drobinki metalu - opiłki. Staraj się utrzymywać równą siłę na całej długości, aż do samego czubka noża. W razie potrzeby możesz skrócić ruch, aby doostrzyć daną część noża.
- Gdy jest już ostry użyj kolejno elementu oznaczonego jako 2 oraz 3. Służą one wygładzeniu nierówności ostrza, aby było ono bezpieczne. Tutaj wystarczą dwa - trzy ruchy z lekki naciskiem.
- Jeżeli nie jesteś pewny jak wygląda ostrze opłucz je wodą. Wytrzyj starannie ściereczką i obejrzyj ostrze. Jeśli jest tępe lub nierówne, powtórz
KOLOR
kolory wysyłane są w mixie
kolory zależne są od dostawy